Kampeerboerderij met 80 bedden Hoeve Oostenburg | 80 personen Kampeerboerderij met 80 bedden
Type hier de omschrijving... Terrein De Stipe | Volleybalveld Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... De Helling | Vakantiehuis 20 slaapplaatsen Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... De Kleine Hoeve | Achter op het terrein Type hier de omschrijving...

Hoeve Oostenburg
Hoeve Oostenburg Sfeervol verbouwde boerderij met groot gezellig dagverblijf met bar. Beneden en op de vide vind je verschillende zithoeken. De keuken is ruim en compleet ingericht met o.a. vaatwasser en oven. Achter de boerderij vind je een speelveld en een terras voor bijvoorbeeld een (gas)barbecue. Meer weten?
vanaf450
80personen
16kamers
De Kleine Hoeve
De Kleine Hoeve De Kleine Hoeve is de perfecte locatie voor een schoolreisje of familiereünie. Dit groepsvakantiehuis bevindt zich aan de achterzijde van het terrein en heeft een eigen speelveld met klimrek en terras. Meer weten?
vanaf€ 275
40personen
7kamers
Het Voorhuis
Het Voorhuis De karakteristieke elementen van de boerderij vind je terug in dit appartement. Een ideale plek om met familie of vrienden te verblijven als je komt genieten van de Friese Meren en de Gaasterlandse bossen. Meer weten?
vanaf€ 115
14personen
4kamers
De Helling
De Helling Een sfeervol huis voor een relaxte vakantie: Grote eettafels voor een uitgebreide brunch en gezellig diner. Schijnt het zonnetje? Dan doe je dit heerlijk buiten op het terras met uitzicht op De Luts. Slaapkamers met heerlijke bedden airco/verwarmen en eigen badkamer. Sauna ook aanwezig! Meer weten?
vanaf€ 370
20personen
8kamers
Rommerts Hûs
Rommerts Hûs Op deze rustige plek, weg van alles en iedereen, ga je genieten van de kleine dingen. Stilte, de ondergaande zon, een sterrenhemel, zwemmen in de natuur. Lekker buitenleven! In dit huis waan je je in de jaren '50. De WiFi is er, maar de stekker kan er ook uit! Meer weten?
vanaf€ 120
10personen
4kamers

Contact

Zeilschool de Stipe

Meerweg 23

8561 AV Balk

tel. +31 (0)514 602 406

contact@destipebalk.nl

 

K.v.k. 010 388 57

BTW nr. NL0021.05.445.B.01

zeilkamp zomerkamp surfkamp Friesland