Type hier de omschrijving... Polyvalk verhuur | Prachtige zeildagtochten Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Verhuur kano's & kajaks | Mooie route over de Luts, Gaasterland Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Verhuur optimist | Ik kan de hele wereld aan Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Leer zeilen bij De Stipe Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Pico huren Type hier de omschrijving...

Valk
Valk De ideale zeilboot om Friesland mee te verkennen. Met een makkelijk te strijken mast en een diepgang van maar 60 cm kun je op vele mooie plekken komen. Een fijne boot met genoeg ruimte om een meerdaagse trektocht te maken! Meer weten?
Leeftijd16+
2-6personen
Zeiloppervlak16
Laser Bahia
Laser Bahia Met deze sportieve (familie)zwaardboot ga je voor actie en snelheid! De Bahia heeft een stabiele rompvorm, een ruime kuip en een hoge giek en biedt ruimte aan 4 personen. Meer weten?
Leeftijd16+
2-4personen
Zeiloppervlak14
Kajak & kano
Kajak & kano Een prachtige kanoroute over de Luts, door Balk en de Gaasterlandse bossen leidt je naar natuurgebied De Wyldemerk. Staat er (bijna) geen wind, dan kun je ook over het Slotermeer naar het Elfsteden-stadje Sloten kanoën. Meer weten?
Leeftijd8+
1-3personen
Zeiloppervlak-
Motorbootje
Motorbootje De Jeanneau is een eenvoudig motorbootje dat zich goed leent voor een zonnige dagtocht, ontspannen vismiddagje of als begeleiding bij de kano’s. Meer weten?
Leeftijd18+
4personen
Zeiloppervlak-
Luxe sloep
Luxe sloep Een luxe, comfortabele sloep voor 10-12 personen waarmee je mooie tochten kunt varen. Om deze slopen te huren moet je vaar-ervaring hebben. De sloep is ook inzetbaar als watertaxi. Meer weten?
Leeftijd18+
10-12personen
Zeiloppervlak-
Optimist
Optimist Geen zeiler is de optimist vreemd, de meeste hebben het in dit zwaardbootje geleerd. De Optimist is zelfs een olympische jeugdklasse! Meer weten?
Leeftijd7+
1-2personen
Zeiloppervlak3
Laser Pico
Laser Pico De Laser Pico is een sportieve jeugdzwaardboot waar je alleen of met zijn tweeën op kunt varen: zonder of met fok. Meer weten?
Leeftijd10+
1-2personen
Zeiloppervlak6

Contact

Zeilschool de Stipe

Meerweg 23

8561 AV Balk

tel. +31 (0)514 602 406

contact@destipebalk.nl

 

K.v.k. 010 388 57

BTW nr. NL0021.05.445.B.01

zeilkamp zomerkamp surfkamp Friesland